AC Boom s.r.o. - Dvůr Králové n. L., Dvůr Králové n. L.

Název:AC Boom s.r.o. - Dvůr Králové n. L.
Ulice: Seifertova 1165
Mesto: Dvůr Králové n. L. 544 01
Stát: Česká Republika
Telefon: Zobrazit
Email: Zobrazit
Web: www.acboom.cz
Hodnocení ( 6.7 / 10 ) eGaraz.cz

Značky: Citroën,

Služby

  • Prodejce nových vozidel
  • Autorizovaný servis

Otevírací hodiny

Po-Pá 7.00-17.30, So 8.00-11.30


Záznam na mapě

Hodnocení


Psaní hodnoceí je jenom pro přihlášené uživatele s plnou registrací.



Nespokojenost, zadal: Muff::c5club.cz
( 0 / 10 )
Do tohoto servisu jezdil 3 roky předchozí majitel mojí C5 a doteď řeším šlendrián jejich servisování. Jen namátkou: za dobu jejich péče o vůz nebyla měněna brzdovka i když je interval dva roky. Půl roku po prohlídce, kde měřili mrazuvzdornost chladicí kapaliny (údajně do -30°C)mě zamrznul motor, až jsem ho málem uvařil. Ve značkovém servise po rozmrznutí naměřeno -12°C. Mimochodem tu kapalinu tam sami měnili. Reklamace bez úspěchu. Místo 4,5 l oleje si účtovali při výměmě 6 l. Po opravě brzd auto nebrzdilo, dále některé díly měnili na polovičce životnosti než předepisuje výrobce atd., takže doporučuji se obrátit jinam.

dne 28.03.2010 15:11

Spokujenost, zadal: MikeC4::citroen-club.eu
( 10 / 10 )
Tento servis se mi jeví po dvou návštěvách jako solidní. Pokud si vše dohodnete dopředu po telefonu, všechno klape tak jak má. Ceny má odpovídající zančkovému servisu ale zatím se vším spokojenost. Doporučuji.

dne 26.06.2011 23:08

Geometrie, senzory tlaku a podtlakový systém, zadal: BlueSeven::c5
( 10 / 10 )
Při pobytu v okolí jsem si nechal udělat geometrii, cena dobrá. Při té příležitosti mi přihlásili tlakové senzory, které od koupě nefungovaly (v jednotce DSG byly jiné).

Ještě mi dostatečně neotvíral elmag. ventil turba 2, takže zkontrolovali celý podtlakový systém a našli problém. V elmag ventilu nebyl podtlak, buď objednat nový za 1300 (cena dobrá) nebo rozebrat a vyčistit, takže jsem doma rozebral a vyčistil a vše je OK.

Jinak přijímací technik pan Hrnčíř ochota sama, dobře jsme si popovídali, je vidět, že tomu rozumí a přidá dobré rady na cestu. Není problém podívat se na auto na dílně, jak se na něm pracuje.

Toto vše jsem absolvoval bez objednání, ale příště se mám raději objednat :-). Takže maximální spokojenost a mohu jen doporučit.


dne 01.10.2012 12:35