Novinky: / Novinky a zaujimavosti / Citroen

CITROËN: MILION FANOUŠKŮ NA FACEBOOKU

Citroën, který má po celém světě více než 70 oficiálních stránek na Facebooku®, dodnes shromáždil již milion fanoušků! Tato symbolická hranice podtrhuje úžasnou dynamiku značky, která překvapuje a láká i na síti.

Kreativní a odvážná značky Citroën přirozeně dokázala využít sociálních sítí pro přímou, uvolněnou a interaktivní komunikaci se všemi svými zákazníky a příznivci. Facebook® je skvělou platformou pro diskusi, pomocí které Citroën udržuje jedinečné a výsadní spojení se svými fanoušky, jimž poskytuje jako prvním aktuální zprávy a informace. Například 18. dubna tak byl model Citroën DS5 odhalen ve světové premiéře v Šanghaji tisku a současně fanouškům na facebookové® stránce Citroën World (www.facebook.com/Citroen), kde mohli v přímém přenosu exkluzivně zhlédnout celou show! Tento zcela nový nástroj je naopak důkazem zájmu značky o sociální sítě.

Citroën jde dnes ještě dál a na svých webových stránkách (www.citroen.com) vytvořil originální Newsroom „Citroën Social Feeds“, kde zájemce na jediném místě vidí všechny novinky Citroënu na sítích Facebook®, Twitter®, YouTube® a FlickR®.

K tomuto otevřenému přístupu přispívá i novinka v salonu C_42. V této mezinárodní výkladní skříni značky na Champs-Elysées byl letos v létě otevřen „Citroën Social Club“. Tento nový prostor v posledním patře budovy prezentuje „e-reputaci“ značky. V reálném čase se zde zájemci mohou interaktivním způsobem seznámit s novinkami značky Citroën, které se po celém světě objevují na platformách Facebook®, Twitter®, YouTube®, Dailymotion®, FlickR®, atd. Jde o zcela novou odvážnou iniciativu, která tak návštěvníkům nabízí novou zkušenost v duchu kreativní technologie, při níž mohou společně sdílet fyzické a digitální zážitky!

V ČR má Citroën na Facebooku (www.facebook.com/citroen.ceska.republika) již téměř 4 000 fanoušků, nejvíce početnou skupinou jsou lidé ve věku 25 až 34 let. Suverénně nejvíce fanoušků je z regionu Praha, dále pak z Ostravy a Brna. Potěšující je taktéž skutečnost, že celou třetinu tvoří ženy!

Komentáře


Pro psaní komentářů se přihlaste a aktivujte si úplný profil ...

I love my car