Novinky: / Novinky a zaujimavosti / Citroen

AMI ONE CONCEPT: CITROËN ODHALUJE SVOJI VIZI MĚSTSKÉ MOBILITY PŘÍSTUPNÉ PRO KAŽDÉHO!

ami1 ami1

AMI ONE CONCEPT: MĚSTSKÁ MOBILITA PRO KAŽDÉHO!

Citroën již 100 let projevuje odvahu a zájem o inovace ve prospěch svobody pohybu. Na ženevském autosalonu 2019 v tom pokračuje představením koncepčního vozu Ami One Concept, který je plně elektrickým objektem a prostřednictvím digitálních technologií poskytuje zcela nový prožitek městské mobility, který dopřeje uživatelům více svobody.

  • Ami One Concept, který je věrný sloganu značky „Inspired by You“, je odpovědí na nové potřeby a způsoby využívání automobilů ze strany zákazníků a na potřeby měst přejít na nové zdroje energií.
  • Koncept ilustruje vizi Citroënu svobody ve městě by Citroën vyjádřenou #LibertyElectriCityMobility:
  • Svoboda použití pro každého: je dostupný i pro uživatele bez řidičského průkazu. Ami One Concept je doprovázen inovativním globálním digitálním ekosystémem, který podporuje moderní, cenově dostupnější a atraktivní automobilový zážitek. Ekosystém přehodnocuje možnosti zákazníka a nabízí mu výběr způsobu využití - od krátkodobého sdílení přes dlouhodobější půjčování (od 5 minut do 5 let) až po nákup. Obsahuje speciální mobilní aplikaci, kterou motoristé využijí a poskytuje přístup k portálu služeb, které každou cestu zjednodušují.
  • Svoboda pohybu ve městě: přístup do městských center se 100% elektrickým řešením mobility, které je ultra kompaktní a hbité a umožňuje dvěma osobám svobodný pohyb v intuitivním a propojeném voze.
  • Svoboda projevu moderního ducha: klade důraz na výraznou, smělou a barevnou osobnost a mimořádný symetrický design za účelem vytvoření příjemného a bezpečného objektu pro snadný, pohodlný a stylový pohyb po městě. Identita a modernost konceptu jsou rozšířeny o speciální edici produktů, které jsou dostupné na e-butiku Citroën Lifestyle.



Citroën byl již od svého založení v roce 1919 vždy odrazem své doby, kdy přicházel s nekonformními a revolučními vozy, které se pak v očích motoristů staly ikonami. Na ženevském autosalonu 2019 představuje v předpremiéře svůj svobodomyslný přístup k řešení městské mobility. Stejně jako ve své době model 2 CV učinil široce dostupným pohyb po celé zemi, tak Ami One Concept svým unikátním charakterem, který obhajuje novou automobilovou zkušenost, uvolňuje městskou mobilitu každému.


ami2

Komentáře


Pro psaní komentářů se přihlaste a aktivujte si úplný profil ...

I love my car