Autamost s.r.o., Most-Čepirohy

Název:Autamost s.r.o.
Ulice: Pod Vinicí 45
Mesto: Most-Čepirohy 43401
Stát: Česká Republika
Kontakt: Libor WOZNICA
Telefon: Zobrazit
Email: Zobrazit
Web: www.autamost.eu
Hodnocení ( 0 / 10 ) eGaraz.cz

Značky: Všechny značky / bez specializace na značku

Služby

  • Prodej ojetých vozidel
  • Dovoz automobilu


Záznam na mapě

Hodnocení


Psaní hodnoceí je jenom pro přihlášené uživatele s plnou registrací.



koupě vozu, zadal: faul::c5club.cz
( 0 / 10 )
Při koupi vozu si dejte pozor úplně na vše, měl jsem u C5 přelepené varovné kontrolky motoru a servisu a o 100.000 stočený tachometr.

dne 23.02.2011 14:20

autamost, zadal: cvrnda::c5club.cz
( 0 / 10 )
Při koupi auta nastal problém z řevodovkou vyskakovala pětka pan Woznica neměl zájem problém řešít jenom sliboval a nic víc.
Oprava stála 8000kč to nebyl jediný problém taky kilometry neseděly ani servisní kniha.Klasika lidi co se živí dovozem aut jsou všichni stejní podvodnící.
Nedoporučuji kupovat auta v tomto autobazaru jsou to PODVODNÍCI.


dne 12.12.2011 17:46

Nákup vozu, zadal: olicomp
( 0 / 10 )
Vážení lušní lidé,
vyvarujte se prosím nákupu vozedel od Autamost, s.r.o.. Majitel firmy je podvodník a lhář. Vybral jsem si vozidlo Ford Mondeo 2009 za částku 209 tisíc Kč, které bylo inzerováno na několika portálech. V neděli jsem si domluvil návštěvu, ale pán se začal vykrucoval, že je do středy mimo republiku, tak nákup je možný ve čtvrtek a ať ve středu zavolám. Neustále mě ujišťoval, že cena platí. Ve středu jsem si s ním domluvil návštěvu na pátek, stáhnul mého obchodního partnera z Ostravy. Stále mě ujišťoval, že je auto rezervováno a dohoda platí. V pátek půl hodiny po půlnoci mi poslal zprávu,abych nejezdil, že auto prodal za 240 tisíc. Já jsem kvůli tomu zrušil v pátek všechny své aktivity i mého obchodního partnera. Budiž - řekl jsem si, ale fér to nebylo. A co kdybych i já pak nabídnul 240 tisíc? Proč nedal vedět dřív. Navíc k mému překvapení je vůz stále v nabídce, ale nyní za cenu 248 tisíc. Toto jednání je zcela neprofesionální a jen poukazije na serióznost prodejce.
Dobře si rozmyslete, zda s takovým člověkem vůbec obchodovat.
Olmer


dne 17.03.2013 13:44

koupě vozu, zadal: glov
( 0 / 10 )
Varuji před nákupem vozu u tohohle překupníka, prodává auta s přetočeným tachometrem a ve špatném technickém stavu, vozy naleští a do inzerce si klidně napíše "TOP stav", jakékoliv reklamace neuznává, nekomunikuje nebo začne vyhrožovat soudem..... to už raději koupit v áčkách než tady, tak ať nenaletíte podvodníkovi.

dne 17.06.2020 12:05